PATH logo   Predictieve Analyse voor THerapie

executive council

 • marjolijn lightenberg

  Prof. dr. Marjolijn Ligtenberg is klinisch moleculair biololoog in de pathologie (KMPB), labspecialist klinische genetica en hoofd van laboratorium Tumorgenetica in het Radboudumc, Nijmegen. Ze is professor Moleculaire Tumorgenetica en onderdeel van de moleculaire tumorboard van het Radboudumc. Marjolijn is als projectcoördinator van het PATH project tevens de trekker van werkpakket 1.

 • katrien grunberg

  Prof. dr. Katrien Grünberg is patholoog en hoofd van de afdeling pathologie in het Radboudumc, Nijmegen. Katrien is projectleider van het PATH project en daarmee onderdeel van werkpakket 1. Bovendien is ze betrokken bij werkpakket 3, het opzetten van een netwerk van moleculaire tumor boards.

 • ed schuuring

  Prof dr. Ed Schuuring is het hoofd van het laboratorium Moleculaire Pathologie in het UMC Groningen. Zijn kennis van moleculaire pathologie gebruikt hij in zijn rol als leider van het tweede werkpakket: predictieve diagnostiek.

 • harry groen

  Prof. dr. Harry Groen is longarts in UMC Groningen. In het UMC Groningen is hij als behandelaar actief betrokken bij de moleculaire tumor board vergaderingen. Deze kennis gebruikt hij als leider voor het derde werkpakket: het vormen van een netwerk van moleculaire tumor boards in Nederlands.

 • stefan willems

  dr. Stefan Willems is patholoog in UMC Utrecht. Bovendien is hij actief betrokken geweest bij de bouw van de reeds bestaande PALGA protocolmodules. Met deze kennis zal hij bijdragen aan de bouw van de moleculaire protocolmodule, essentieel onderdeel van werkpakket 4, waar Stefan leider van is.

 • veerle coupe

  dr. Veerle Coupé is universitair docent aan de afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Haar onderzoek richt zich op ziekte modellering en heeft als doel om klinische en economische uitkomsten van preventieve, diagnostische en behandelstrategieën te voorspellen. Deze kennis gebruikt ze in haar rol als trekker van het vijfde werkpakket.

 

 

general assembly

Hans Morreau Patholoog Leids Universitair Medisch Centrum Leiden
Wim Timens Patholoog Universitair Medisch Centrum Groningen Groningen
Robby Kibbelaar Patholoog Pathologie Friesland Leeuwarden 
Winand Dinjens KMBP Erasmus MC Rotterdam 
Danielle Heideman KMBP VU medisch centrum Amsterdam 
Judith Jeuken KMBP Stichting PAMM Eindhoven 
Clemens Prinsen KMBP Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen 
Henk-Jan van Slooten Vertegenwoordiger Stichting PALGA Stichting PALGA Houten
Hannelore Hofhuis Vertegenwoordiger Stichting PALGA Stichting PALGA Houten
Pauline Evers Vertegenwoordiger Patiëntenorganisatie Stichting Leven met kanker
Katrien Grünberg PATH project coördinator Radboudumc  Nijmegen
Marjolijn Ligtenberg PATH project leider Radboudumc  Nijmegen
 
Daarnaast zijn we er twee posities voor longartsen en twee posities voor oncologen vacant. Mocht u interesse hebben om plaats te nemen in deze commissie, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Advisory board

Deze commissie wordt momenteel samengesteld. Mocht u interesse hebben om plaats te nemen in deze commissie, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.